Toyota Auris 2.2 D-CAT Sport Study

Toyota prezintă o versiune mai puternică a Aurisului diesel de 2,2 litri ce dezvoltă acum 200 CP, suficienţi pentru a transforma hatchul într-unul hot.

Toyota Auris 2.2 D-CAT Sport Study Toyota Auris 2.2 D-CAT Sport Study
Modelul este rodul muncii celor de la Toyota Europa, care au dezvoltat un sports study pe baza lui Auris 2.2 D-CAT. Cea mai importantă schimbarea este apariţia unui buton în interior, prin apăsarea căruia puterea motorului creşte de la 177 la 200 CP. În afară acestui chip tuning, Toyota a înzestrat modelul şi cu un set de arcuri sport ce au coborât garda la sol cu 30 de mm.

Toyota Auris 2.2 D-Cat Sports Study interiorToyota Auris 2.2 D-CAT Sport Study este echipată şi cu un body kit, ce constă în spoilerele faţă şi spate modificate şi un eleron spate montat pe plafon. Designul exterior este completat de jantele din aliaj uşor de 18 inch încălţate cu pneuri de 225-40. În interior Auris Sports Study primeşte pedale de aluminiu, scaune şi volan din piele şi o serie de elemente estetice din fibră de carbon.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.