Toyota Auris 3 uşi

Toyota lansează a treia versiune a compactei sale, folosindu-se de o reţetă extrem de simplă: se înlătură al doilea rând de uşi şi presto, un nou model.

Toyota Auris 3 uşi Toyota Auris 3 uşi

Aşa cum era de aşteptat, schimbările în dimensiuni nu există, la fel cum nu există modificări nici în gama de motorizări. Avem două versiuni pe benzină, de 1,4 şi 97 CP şi 1,6 şi 124 CP şi două dieseluri, de 2,0 litri şi 126 CP şi 2,2 litri de 177 CP. În Germania, preţurile versiunii în 3 uşi sunt mai mici cu 700 de euro comparativ cu cele ale versiunii în 5 uşi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.