Toyota Auris SR180

Vârful de gamă al compactei japoneze va fi reprezentat de un diesel potent de 175 CP intitulat "sugestiv" SR 180.

Toyota Auris SR180 Toyota Auris SR180
toyota auris sr180Noua Toyota Auris SR180 nu este doar un simplu model cu un motor performant ci se deosebește de restul gamei și prin modificările aduse la nivelul suspensiei, aceasta permițând acum o gardă la sol mai mică. Eleronul spate, jantele de 17 inch și geamurile posterioare întunecate contribuie și ele la designul sportiv al noului model.

Motorul D-4D de 2,2 litri dezvoltă 175 CP și un cuplu maxim de 400 Nm la 2000 rpm, având un răspuns puternic în fiecare din cele șase trepte ale cutiei de viteze. Accelerația până la prima sută de km se realizează în 8,1 secunde, Vehicle stability control (VSC) cu traction control (TRC) fiind disponibile standard. Alături de acestea în interior regăsim climatizarea cu două zone, senzori de ploaie și cruise control. Comenzile au început să fie primite încă de pe acum, pentru ambele versiuni de caroserie, cu două și patru uși, urmând ca primele livrări ale noii Toyota Auris SR180 să fie efectuate la începutul anului viitor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.