Toyota Avensis facelift a debutat la Geneva cu un interior nou, mai bun

Actuala generaţie Toyota Avensis se află în producţie din 2008, iar de-a lungul vieţii a primit două facelifturi - unul în 2011 şi unul acum, în 2015. Am văzut varianta reîmprospătată a modelului japonez la Salonul Auto Geneva 2015 şi îţi povestesc mai jos cum a fost.

Toyota Avensis facelift a debutat la Geneva cu un interior nou, mai bun Toyota Avensis facelift a debutat la Geneva cu un interior nou, mai bun

Toyota Avensis nu e chiar cea mai nouă maşină din lume, ultima generaţie debutând în 2008. De atunci şi până acum a primit două facelifturi - unul în 2011 şi unul acum, în 2015. Am fost la Salonul Auto Geneva, unde a debutat varianta reîmprospătată a modelului nipon, şi îţi spun ce am văzut.

La partea de design, berlina (şi breakul) a primit o faţă complet nouă, care se aseamănă foarte mult cu faceliftul aplicat modelului compact Auris, prezentat tot la Geneva. De fapt, diferenţele sunt foarte mari faţă de varianta cu facelift intermediar, motiv pentru care Toyota şi unele publicaţii au mers pe ideea unei noi generaţii.

Cred că Avensis arată chiar bine acum şi are o atitudine ceva mai agresivă, fapt care a lipsit cu desăvârşire până în prezent.

Diferenţe mari sunt şi în interior, unde planşa de bord şi consola centrală au fost complet redesenate pentru a fi în ton cu modelele mai actuale ale mărcii japoneze. Totodată, schimbarea a adus şi materiale mai bune - am găsit suprafeţe moi aproape peste tot unde mi-am îndreptat atingerile, iar calitatea asamblării părea a fi foarte bună.

La capitolul spaţiu interior, lucrurile stau la fel de bine ca întotdeauna. În faţă nu te simţi înghesuit, iar în spate este loc bun pentru trei adulţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.