Toyota Camry placată cu aur

Dacă şi-ar pierde maşina printre duzinele pe care le are oare ar da anunţ la "obiecte preţioase"? Maşina "bijuterie" ar putea completa colecţia unui prinţ arab.

Toyota Camry placată cu aur Toyota Camry placată cu aur

maşini Dubai, tuning Maşina din imagini nu este o noutate în catergoria tuningului făcut în exces, alte modele precum Porsche 911 şi Hummer-Bentley îngrosând rândurile. Nu doar că şi-a placat japoneza cu aur de 24k însă proprietarul ei o scoate şi la vânzare pentru circa 25.000E. Cu siguranţă numărul doritorilor va sălta preţul destul de mult.

Nu e de mirare că astfel de maşini excentrice îşi au originea în Dubai, ţară în care veniturile unora sunt un sac fără fund. Maşina ar putea ajunge chiar şi în garajul vreunui prinţ arab, gusutul lor pentru maşinile placate cu materiale preţioase fiind fără limite.

placate cu aur, masini excentriceProbabil că vor apărea în curând şi pe străzile Europei astfel de "perle", mai ales în contextul în care lumea din filmele lui Kusturica nu e chiar atat de utopica pe cat poate parea.

 
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.