Toyota Corolla USA

Toyota a prezentat la SEMA 2007 cea de-a zecea generaţia a lui Toyota Corolla, varianta destinată pieţei americane de maşini având specificaţii diferite de cea europeană.

Toyota Corolla USA Toyota Corolla USA
Varianta americană Toyota Corolla, prezentată la Salonul de Tuning din Las Vegas, nu aduce diferenţe majore din punct de vedere al designului faţă de varianta europeană a maşinii japoneze.

Diferenţele între cele două specificaţii, încep să se facă simţite începând cu capitolul echipare şi terminând cu cel al motorizărilor. Janonezii oferă doar două propulsoare pe benzină: 1,8 cu 132 CP, respectiv 2,4 litri cu 158 CP. În schimb, oferta versiunilor de echipare este bogată, americanii având cinci opţiuni în această privinţă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.