Toyota Corolla Verso Facelift

Toyota a efectuat un facelift la monovolumul său de clasă compactă, noua Corolla Verso fiind acum mai ecologică şi mai confortabilă.

Toyota Corolla Verso Facelift Toyota Corolla Verso Facelift

Ca orice schimbare de la mijlocul vieţii, diferenţele se observă la nivel de detalii. Spoilerul faţă se încadrează în trendul de design imprimat de Toyota noilor modele. Partea din spate cu stopurile transparente a suferit puţine modificări, semn că elementele de design iniţiale au rezistat bine în timp. În interior avem acum un nou sistem de sunet cu mp3 şi bluetooth, climatizare bizonală şi materiale îmbunătăţite.

În ceea ce priveşte motorizările, se păstrează propulsoarele ce funcţionează cu benzină, de 1,6 şi 1,8 litri, de 110, respectiv 129 CP. Noutatea vine la motorul diesel 2,2 D-4D, care face acum echipă cu un filtru de particule. Acesta dispune de un injector care introduce combustibil în interior, ridică temperatură şi realizează regenerarea automat. În ciuda noului catalizator, puterea a ramas de 135 CP, asigurându-i propulsorului o cotă de piaţă foarte bună.

Premiera pentru publicul larg va avea loc la salonul auto de la Barcelona pe 7 iunie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.