Toyota Dream Car Art Contest are un câştigător român

Adrian Emanuel Pristavu, în vârstă de 13 ani, este unul din câştigătorii concursului Dream Car Art Contest, organizat de Toyota Motor Corporation.

Toyota Dream Car Art Contest are un câştigător român Toyota Dream Car Art Contest are un câştigător român

Concursul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, iar principalul scop este de a stimula imaginaţia şi creativitatea copiilor, pentru ca aceştia să îşi exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun. Desenând maşina visurilor, micii artişti au oportunitatea de a-şi dezvolta interesul pentru maşini şi de a înţelege mai bine bucuria şi importanţa unui vis.

Pentru prima dată în istoria concursului, iniţiat în 2004, anul acesta au fost invitate să participe şi 18 ţări din Europa, printre care şi România. Între 1 decembrie 2010 şi 15 februarie 2011, la sediul Toyota România s-au primit 4.855 de lucrări din toată ţara, înscrise în fiecare din cele trei categorii de vârstă: 6-9 ani, 10-12 ani şi 13-15 ani.

Jurizarea la nivel naţional a avut loc pe 25 februarie, juriul fiind compus din: George Kyriazis - Director General Toyota Romania, Jorg Riommi - Director de creaţie Centrade Saatchi & Saatchi, Mircea Badea - Vedeta TV, Costin Giurgea - jurnalist auto, Octav Ioniţă - pictor.

Cele 15 lucrări selectate în etapa naţională au fost trimise în Japonia, la finala concursului, desfăşurată în luna mai. Lucrările au fost jurizate de către preşedintele TMC, Akio Toyoda şi Akira Toriyama, creatorul unei faimoase serii de desene animate.

Adrian Emanuel Pristavu a câştigat un premiu în categoria 13-15 ani, cu lucrarea "The Eco car". Adrian, împreună cu ceilalţi 29 de câştigători din întreaga lume, va participa la ceremonia de acordare a premiilor care va fi organizată în August 2011 la sediul TMC din Toyota City, Nagoya Prefecture, Japonia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.