Toyota estimează o creştere de 18%

Producătorul japonez Toyota anticipează că va înregistra, în 2009, un avans al vânzărilor de 18% comparativ cu anul trecut, la 10,4 milioane de unităţi, pe fondul creşterii cotei pe pieţele mature, transmite Reuters.

Toyota estimează o creştere de 18% Toyota estimează o creştere de 18%

Toyota ar putea obţine profituri record pentru al şaptelea an consecutiv, ca urmare a extinderii rapide a operaţiunilor pe pieţe cu ritm de dezvoltare alert, precum China şi Rusia.

Compania îşi majorează cota pe pieţele mature din America de Nord, Europa şi Japonia, prin medote eficiente de reducere a consumului de carburant şi a noxelor eliberate de autoheviculele mărcii japoneze.

Contructorul a încercat să mărească capacitatea de producţie pentru a face faţă cererii şi a anunţat că vrea să construiască, anul acesta, o fabrică în Rusia, anul viitor o unitate de producţie în Canada, iar peste trei ani una în SUA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.