Toyota Hilux

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris Hilux a primit noul motor de 3,0 litri D-4D, cu o putere de 171 CP la 3.600 rpm şi un cuplu de 343 Nm pe o plajă între 1.400 şi 3.400 rpm.

Toyota Hilux Toyota Hilux

Consumul mixt al motorului a fost măsurat la 8,3 litri/100 km. Propulsorul poate fi cuplat fie la o cutie de viteze manuală cu cinci rapoarte, fie la una automată cu patru trepte. Viteza de 100 km/h este atinsă în 12 secunde dacă este echipat cu cutia manuală şi 11,9 secunde în cazul în care clientul optează pentru transmisia automată. Noua motorizare va fi disponibilă spre vânzare în Europa din luna decembrie a anului 2006.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.