Toyota în cheamă pe copii să deseneze „Maşina visurilor tale”

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Toyota România dă startul unei noi ediţii naţionale a concursului de desen Toyota Dream Car Art Contest, în cadrul căruia copiii sunt încurajaţi să fie creativi într-un mod inedit. Aceştia vor avea ocazia să îşi imagineze maşina visurilor şi să îşi exprime ideile prin desene creative. Etapa naţională a concursului se desfăşoară în perioada 15 decembrie 2017 – 15 martie 2018.

În încercarea de a imagina maşina pe care şi-ar dori să o conducă în viitor, micii artişti îşi vor dezvolta nivelul de creativitate şi vor avea posibilitatea de a concura cu alţi copii din ţările participante. Lucrările vor fi jurizate în data de 19 martie 2018, iar cele care primesc cele mai mari punctaje din partea juriului se vor califica în etapa internaţională, care va începe în luna iunie 2018.

Campania se adresează tuturor copiilor cu vârste de până la 15 ani, de pe întreg teritoriul ţării şi se desfăşoară pe trei categorii de vârstă: sub 8 ani, între 8 şi 11 ani şi între 12 şi 15 ani. 

Pentru a putea participa la concurs, copiii trebuie să realizeze un desen cu tema „Maşina visurilor tale”, prin care să exprime viziunea despre maşina pe care o vor conduce oamenii în viitor.

Desenele vor fi înscrise, ulterior,  în concurs fie prin depunere la cel mai apropiat dealer Toyota, fie se trimit prin serviciu de curierat rapid.
Jurizarea la nivel naţional va avea loc în data de 19 martie 2018, iar juriul este compus din reprezentanţi ai companiei Toyota România, jurnalişti din domeniul auto şi creativi din industria de publicitate. Lista tuturor câştigătorilor va fi publicată pe site-ul concursului începând cu data de 21 martie 2018, dar şi pe pagina oficială de Facebook a Toyota România.

Câştigătorii  primelor trei locuri din fiecare categorie de vârstă, în etapa naţională, vor primi premii în valoare totală de 3.000 lei cu TVA inclus, iar câştigătorii primelor locuri se vor califica în etapa internaţională a concursului, ce reuneşte concurenţi din 79 de ţări. Acolo, juriul va alege cele mai bune lucrări din fiecare ţară şi va acorda medalii de aur, argint şi bronz, precum şi diplome de finalist.

Premiile speciale vor fi acordate pe baza lucrărilor finaliste, iar premiul cel mare constă într-o excursie în Japonia, toate cheltuielile fiind acoperite de către Toyota Motor Corporation.

Regulamentul concursului poate fi consultat aiciComentarii
Inchide