Toyota inventează airbagul pentru lunetă

Producătorul japonez se laudă cu primul airbag destinat protecţiei în cazul unei coliziuni din spate.

Toyota inventează airbagul pentru lunetă Toyota inventează airbagul pentru lunetă

Credeam că tetierele au rolul de protecţie in cazul unui accident provocat de o lovitură din spate, însă inginerii japonezi sunt de părere că acest lucru nu este suficient. Ultima invenţie în domeniul airbagurilor este o pungă de aer ce se desprinde din plafon şi acoperă spaţiul din jurul tetierelor pentru a proteja pasagerii din spate la impact şi de eventualele părţi desprinse în timpul accidentului.

Totuşi, din poza prezentată de producătorul japonez, amprenta noului airbag nu corespunde cu aceea a pasagerilor, fiind practic in "aer", capul ocupanţilor fiind protejat exclusiv de tetieră. Şi atunci nu putem să nu ne întrebăm: oare rolul noului airbag este mai mult de marketing decât de protecţie?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.