Toyota IQ Disco Concept

Toyota IQ Disco Concept a fost creat strict pentru scopuri demonstrative şi va fi prezentat într-un tur de forţă prin showroom-urile constructorului nipon din Koln.

Toyota IQ Disco Concept Toyota IQ Disco Concept

Cu o caroserie strălucitoare care aduce foarte mult aminte de globul de discotecă şi "încălţat" cu jante de 18 inch, Toyota IQ Disco Concept de invită la dans. Pentru ca reţeta să fie completă, conceptul este echipat cu un subwoofer de 15 inch, un mixer cu două canale şi două playere Numark NDX 800. Cei de la Toyota au declarat că puterea totală a sistemului audio este de 1.000 de W.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.