Toyota iQ - reclame funny în Japonia

Campania demarată de constructorul japonez pentru cel mai mic model din gamă, Toyota iQ, pune un foarte mare accent pe caracterul fun - după cum se poate vedea din videouri.

După ce a uimit presa internaţională, demonstrând că nu este doar o altă maşină de oraş, Toyota iQ beneficiază acum de o campanie de imagine foarte atractivă în Japonia.

Direcţionată către tineri, această campanie are propria pagină pe Youtube, prin intermediul a câtorva video-uri ludice şi comice. De remarcat că, în Japonia, Toyota chiar organizează showuri pentru public, unde cei interesaţi pot vedea pe viu ceea ce voi puteţi urmări doar în galeria video.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.