Toyota îşi consolidează prima poziţie

Acum este clar. Toyota a luat primul loc şi după cum arată cifrele la vânzări, nimeni nu prea are şanse să o detroneze în următorii ani.

Toyota îşi consolidează prima poziţie Toyota îşi consolidează prima poziţie

Gigantul de acum, japonez a reuşit să vândă în prima jumătate a acestui an 4,82 de milione de autoturisme, cu 2,2 procente mai mult comparativ cu anul trecut. Principalul său concurent, vechiul clasat pe locul 1 la vânzări în lume, GM, nu-şi revine nici acum, având o scădere a vânzărilor de 3%, până la 4,53 de milioane de vehicule comercializate.

Interesant este că GM a reuşit să-şi sporească numărul de exemplare livrate cu 10% în afara SUA, dar pe terenul propriu acestea s-au redus cu 20%.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.