Toyota ”kamikaze” depăşeşte coloana şi face poc. Poliţia declară culpă comună. Cine e de vină - VIDEO

Se circulă prost în România ...

Toyota ”kamikaze” depăşeşte coloana şi face poc. Poliţia declară culpă comună. Cine e de vină - VIDEO Toyota ”kamikaze” depăşeşte coloana şi face poc. Poliţia declară culpă comună. Cine e de vină - VIDEO

Se circulă prost în România. Principalele cauze ar fi necunoaşterea regulilor de circulaţie, sau încălcarea lor cu bună ştiinţă. Pe lângă asta ar mai fi şi nesemnalizarea corespunzătoare a intersecţiilor sau ieşirilor pe şoselele principale. 

Mai jos puteţi vedea o situaţie din trafic în care au fost implicate două maşini. Iată comentariul celui care a filmat incidentul:

„Accident live intrare comuna Berceni – Toyota alba ”kamikaze” vine dinspre Popesti depasind coloana, intra lansat in benzinarie (pentru a face dreapa pe drumul cu proritate) trece pe langa cele 2 masini care asteptau sa iasa pe sosea; liber dinspre comuna, am incetinit pentru a lasa Opelul sa iasa, iar atunci…poc. M-am oprit pentru a-i da filmarea soferului Opel-ului.

La politie – culpa comuna + 3p penalizare, pt ca totul s-a petrecut pe o proprietate privata, benzinaria. Ambilor soferi li s-a spus ca nu s-au asigurat la plecarea de pe loc.”

Citeşte şi Motorul care consumă şi emite mai puţin. De ce nu-l folosesc producătorii?

VIDEO

Sursă: Trafictube.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.