Toyota Land Cruiser 100

Primele imagini cu noul pachebot Toyota Land Cruiser 100 au fost surprinse în deşerturile arabe, în timpul sesiunii de filmare pentru spotul de prezentare.

Toyota Land Cruiser 100 Toyota Land Cruiser 100
Noua generaţie a maşinii de teren japoneze este bazată tehnic pe Lexus LX, de la care va primi marele V8 pe benzină de 5,7 litri şi 381 CP. Mult mai adaptat cerinţelor europenilor va fi turbodieselul V8 de 4,5 litri, dar Toyota pregăteşte şi o variantă cu propulsie hibridă pentru acest mastodont.

Noua generaţie este mai masivă decât actuala, mizează pe un design sobru şi nu aduce experiemente de design, după cum se poate vedea din pozele de pe carscool.net. Dotarea va fi de top, ocupanţii maşinii urmând a beneficia de cele mai noi gadgeturi, precum şi de elemente de lux. Noul LandCruiser 100 urmează a fi lansat oficial la Salonul Auto de la Tokyo, din octombrie, vânzările urmând a demara în prima jumătate a anului următor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.