Toyota Land Cruiser disponibil şi în România

Noua versiune a modelului Toyota Land Cruiser este disponibilă de săptămâna trecută şi în România, la preţuri ce pornesc de la 74.100 cu TVA pentru varianta standard diesel şi 75.000 de euro cu TVA pentru varianta standard pe benzină.

Toyota Land Cruiser disponibil şi în România Toyota Land Cruiser disponibil şi în România
Motorul diesel de 4,5 litri şi 286 CP are o cutie de viteză automată în şase trepte, viteza maximă este de 210km/oră, un consum combinat de 10,2litri/kilometru şi atinge 100 de kilometri în 8,2 secunde. Varianta cu motor pe benzină poate atinge o viteză maximă de 200 km/oră, un consum combinat de 14,4 litri/km şi accelerează de la 0 la 100 de km în 9,2 secunde. Motorul are 4,7 litri şi 288 CP.

Pentru ambele tipuri de motorizare există două variante de echipare, Executive şi VIP, compania mizând pe comercializarea 60 de unităţi în acest an. "Ţinând cont de evoluţia vânzărilor Land Cruiser din anul precedent, putem estima anul acesta un număr minim de 60 unităţi Land Cruiser V8 vândute", a declarat, într-un comunicat, brand managerul 4X4 şi LCV al Toyota România, Ciprian Dragomirescu.

Noua generaţie este construită pe un tip nou de şasiu şi are 4,95 metri în lungime, 1,97 metri lăţime şi o înălţime de 1,91 metri. Noul model a început să fie comercializat în luna septembrie a anului trecut în Japonia. Toyota România, importatorul general al mărcilor Toyota şi Lexus, a raportat anul trecut o creştere cu 70% a vânzărilor, la 10.458 de unităţi, dintre care 10.301 vehicule au fost marca Toyota şi restul Lexus. Compania mizează în 2008 pe comercializarea a 14.000 de unităţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.