Toyota minicar la Frankfurt 2007

Toyota anunţă lansarea unui nou model urban cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an.

Toyota minicar la Frankfurt 2007 Toyota minicar la Frankfurt 2007
Bazat pe platforma tehnică a conceptului Endo, lansat la Salonul Auto de la Frankfurt 2005, noul model din clasa mini va intra în luptă directă cu Smart Fortwo sau cu viitorul Fiat 500.

Având o lungime de doar trei metri, Toyota Endo poate să primească în habitaclu până la patru pasageri. Conceptul propune pentru accesul pasagerilor două uşi cu deschidere laterală, iar scaunele din faţă reglabile pe patru direcţii. Cele două locuri din spate nu oferă un spaţiu suficient pentru doi adulţi, dar sunt mai mult decât suficiente pentru doi copii, spaţiul fiind pregătit în acest sens. Momentan nu este o certitudine soluţia tehnică propusă de către concept, dar cu siguranţă elemente importante vor fi prezente pe modelul de serie.

Noul model Toyota este aşteptat să intre pe piaţa auto din Europa în toamna anului viitor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.