Toyota - Numărul 1 mondial

Lupta între producătorul japonez și gigantul american GM este una foarte strânsă, cei doi constructori schimbând primul loc de la trimestru la trimestru.

Toyota - Numărul 1 mondial Toyota - Numărul 1 mondial
Toyota a profitat de micul declin de 0,6% al lui General Motors din primul trimestru al acestui an, ce a vândut doar 2,25 de milioane de mașini, pentru a urca iar pe primul loc. Acest lucru a fost ajutat și de o creștere a vânzărilor totale cu 2,7 procente, până la 2,41 milioane.

Oficialii japonezi au declarat că mare parte din aceasă creștere s-a datorat cererii mai mari de pe piața europeană, acolo unde mai există suficient loc de îmbunătățire. Cifrele totale includ și vânzările efectuate de subsidiarele Daihatsu și Hino Motors.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.