Toyota opreşte producţia în Japonia

Atât va dura perioda în care 11 fabrici Toyota din Japonia îşi vor întrerupe activitatea pentru a se adapta noilor cerinţe de pe piaţă.

Toyota opreşte producţia în Japonia Toyota opreşte producţia în Japonia

După ce iniţial s-a anunţat o oprire a lucrului pe timp de 3 zile luna aceasta, Toyota se vede nevoită să mai pluseze cu alte 11 zile la finalul lui februarie şi începutul lui martie ca un răspuns la vânzările de automobile ce au scăzut puternic. Sunt aşteptate chiar şi disponibilizări de aproximativ 3000 de oameni doar în Japonia.

Ne-am şi aşteptat ca producătorii aflaţi pe val să suporte cel mai bine criza auto, însă nici Toyota se pare că nu a fost suficient de sus pe val pentru a nu rămâne puternic afectată, anunţând că este posibil să înregistreze primele pierderi din istoria mărcii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.