Toyota Prius Convertible

Atunci când ai o mașină hibridă care protejează mediul, vrei să vezi și rezultatele. Și cel mai bine o faci dintr-o decapotabilă.

Toyota Prius Convertible Toyota Prius Convertible
Toyota Prius Hybrid ConvertibleConversia facută de cei de la Newport Convertible Engineering pe modelul Toyota Prius Hybrid este una pe cât de originală pe atât de controversată. Dacă în modul acoperit, totul pare ok, atunci când soft-topul este pliat încep problemele. Probleme care plătesc tribut caroseriei cu patru uși, toate păstrate împreună cu ramele de la geamuri.

Evident, un fan al mărcii ar putea remarca eventuale asemănări cu Maybach Landaulet, dar acestea se opresc doar la acest nivel. Însă pentru o plimbare curată prin oraș, la viteză mică în condiții maxime de confort pentru cinci pasageri și să nu uităm, la costuri mult mai mici decât cele pe care le-am fi întâlnit la un Maybach, soluția celor de la NCE ar fi foarte bună.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.