Toyota Prius cu panouri solare

În sfârşit, posesorii viitoarelor Toyota Prius se vor putea lăuda că au un acoperiş de panouri solare deasupra capului.

Toyota Prius cu panouri solare Toyota Prius cu panouri solare

Toyota Prius cu panouri solareConform zicalei „mai bine mai târziu decât niciodată”, se pare că producătorul japonez Toyota va dota hibridul cu respectivele panouri începând de anul viitor, când va fi lansată cea de-a treia generaţie. Anunţul nu vine chiar pe cale oficială, dar va fi publicat astăzi de un ziar economic nipon.

Conform articolul menţionat, cea de-a treia generaţie va include panouri solare doar pe echiparea de top, iar aceastea vor avea alt rol decât să reîncarce bateriile vehiculului.

mai multe pe www.go4it.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.