Toyota Prius în America?

Ziarul japonez “Tokyo Shimbun” afirmă că producătorul japonez se află în discuţii cu rivalul său GM pentru asamblarea lui Prius pe pământ american.

Toyota Prius în America? Toyota Prius în America?
Potrivit unor surse din interiorul companiei nipone, Toyota Prius, ce este asamblată momentan doar în China şi Japonia va fi construită şi în SUA la o fabrică din California a lui General Motors. Piesele vor fi importante din Japonia, urmând ca în statul lui Arnold Schwarzenegger, hibridul să fie doar asamblat.

"Nimic nu a fost decis cu privire la producţia lui Prius, chiar dacă Toyota caută în permanenţă noi sisteme de producţie cât mai eficiente", a declarat purtătorul de cuvânt Toyota.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.