Toyota Prius limuzină

Americanii sunt maniaci când vine vorba despre transformarea maşinilor obişnuite în limuzine. Tot ei sunt primii care propun Toyota Prius în varianta "stretch limo".

Toyota Prius limuzină Toyota Prius limuzină
Toyota Prius este una dintre cele mai în vogă maşini ecologice preferate de multe personalităţi de la Hollywood - poate de aceea nişte întreprinzători isteţi s-au gândit că vor avea clientelă pentru un Prius limuzină, capabil să transporte 10 persoane şi beneficiind de 6 portiere. De remarcat decupărea portierei centrale, idee preluată de la Citroen Picasso. Totuşi, nu este vorba de o fotografie retuşată pe calculator, dovadă pozele de pe forumul priuschat.com.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.