Toyota Prius vandalizate în SUA

Proprietarii mai multor Toyota Prius dintr-un singur oraş au rămas fără maşini după ce acestea le-au fost distruse de diverse persoane. Făptaşii par să fie perturbaţi de mişcările de protejare a mediului înconjurător.

Toyota Prius vandalizate în SUA Toyota Prius vandalizate în SUA

Ultimul incident a fost atunci când o Toyota Prius a fost aruncată în aer. Într-o dimineaţă de iulie proprietarul maşinii a auzit bubuitura, urmată de sirenele autospecialelor. Evenimentul nu este fără precedent. În acelaşi oraş nu mai puţin de şapte maşini au fost distruse în luna aprilie a acestui an.

Cei care vandalizau maşinile acţionau noaptea când acestea nu aveau persoane la bord. Metodele prin care distrugeau maşinile erau diverse, de la a arunca obiecte voluminoase în hybridele japoneze până la a distruge cu ciocanele. Astfel a păţit proprietar unei Toyota Prius când în toiul unei nopţi s-a trezit pentru a-şi vedea maşina distrusă de o persoana cu un ciocan în mâini.

Deşi, conform purtătoarei de cuvânt a Toyota în SUA, vandalii ar fi de fapt persoane deranjate de mişcările de protejare a mediului ca iau o amploare din ce în ce mai mare, este foarte posibil să se fi stârnit o antipatie la adresa maşinii japoneze. Posibil ca unii americani să fie obişnuiţi cu huruitul motoarelor mari de Hummer şi să fie deranjaţi motoarele discrete ale hibridelor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.