Toyota RAV4 – speculaţii

Autor: Cosmin Iordache 27 ian. 2009 Știri auto
Toyota RAV4 – speculaţii

Cei de la infomotori.it speculează că viitorul RAV4 va fi inspirat de noul Lexus RX, ceea ce ar fi o premieră a celor două divizii nipone, pentru că, de obicei, produsele Toyota au fost rebranduite Lexus şi nu invers. Oricum noul model, pe lângă presupusa înrudire cu modelul de la Lexus, se va alinia la noua imagine de marcă Toyota, una impusă de noul Toyota Avensis, după cum se pare.

De asemenea, dacă la origini RAV4 nu avea rivali, acum segmentul său s-a aglomerat considerabil şi pentru a-şi păstra locul la masa bogaţilor trebuie să vină cu un produs foarte special. Alura sa va fi una sportivă cu forme ceva mai muşchiuloase şi jante pe 18 sau 19 inch şi, per total, o linie mai puţin efeminată decât generaţiile precedente.

Prin prisma motorizărilor, dieselul va fi la putere, cel de 2.2 litri, servit în 3 variante de putere 126 CP, 150 CP şi 177 CP. O ipoteză îndrăzneaţă ar fi şi apariţia unei versiuni hibride, cu un sistem de propulsie similar cu cel de la actuala generaţie Toyota Prius.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide