Toyota - rechemare în service

Toyota America a anunţat că va rechema în service peste o jumătate de milion de maşini modelele Corolla şi Matrix.

Toyota - rechemare în service Toyota - rechemare în service
Cele peste 500.000 de maşini Toyota modelele Coralla şi Matrix, produse în perioada 2003, 2004 şi echipate cu geamuri electrice, vor fi rechemate în service datorită unor probleme apărute la sistemul de ridicare şi coborâre a geamurilor faţă. Mai precis, inginerii de la Toyota au ajuns la concluzia că bolţurile de prindere ale geamurilor faţă pot să se slăbească sau chiar să cadă.

Maşinile care sunt echipate cu deschidere manuală a geamurilor nu vor fi rechemate în service. Compania japoneză va anunţa pe fiecare posesor în parte prin intermediul unei scrisori, campania de rechemare urmând să înceapă la sfârşitul lui aprilie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.