Toyota România pune la dispoziţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român 10 automobile Proace Verso

O nouă etapă în parteneriatul pentru Jocurile Olimpice din 2020

Toyota România pune la dispoziţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român 10 automobile Proace Verso Toyota România pune la dispoziţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român 10 automobile Proace Verso

Toyota România pune la dispoziţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) o tranşă de 10 automobile dedicate susţinerii mobilităţii sportivilor români aflaţi în program de pregătire pentru Jocurilor Olimpice.

COSR a achiziţionat deja patru automobile, unele cu sistem hibrid de propulsie, Toyota România contribuind acum la extinderea acestei flote auto a comitetului cu zece 10 unităţi Proace Verso (maşini transport persoane 7+1 locuri). 

Contractul de sponsorizare încheiat de Toyota România cu COSR are valabilitate până la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.