Toyota se alătură proiectului "Let's Do It, Romania!"

După ce a primti titulatura de cel mai "verde" brand din lume, Toyota se alătură celui mai mare proiect de implicare socială din România: "Let`s Do It, România!".

Toyota se alătură proiectului "Let's Do It, Romania!" Toyota se alătură proiectului "Let's Do It, Romania!"

Începând cu 5 august 2011, Toyota România contribuie la realizarea hărţii naţionale a deşeurilor şi oferă timp de o lună de zile echipei "Let`s Do It, România! un autoturism Toyota Prius. Această susţinere reprezintă primul pas într-un parteneriat pe temen lung între Toyota Romania şi Let's Do It, Romania!

Compania Toyota este de altfel unul dintre susţinătorii mişcării "Let`s Do It!" şi la nivel internaţional, oferind sprijin şi altor ţări din comunitatea Let's Do It, World! Parteneriatul realizat cu "Let`s Do It, Romania!" este în linie cu politica de protectţie a mediului promovată de către Toyota.

Angajaţii Toyota România vor participa la curăţenia naţională de pe 24 septembrie şi vor beneficia de un training de comportament eco realizat cu susţinerea echipei "Let`s Do It, Romania!".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.