Toyota se pregăteşte să lanseze a doua generaţie Mirai. Modelul este alimentat cu hidrogen

Autor: ProMotor 25 sept. 2019 Știri auto

Toyota se pregăteşte să lanseze a doua generaţie a maşinii sale alimentate cu hidrogen. Modelul Mirai va fi lansat anul viitor, a declarat un oficial al companiei.

Toyota a lansat prima generaţie a sedanului Mirai la sfârşitul anului 2014, aceasta fiind prima maşină alimentată cu hidrogen care a intrat în producţia de masă. Toyota se aşteaptă ca preţul maşinilor cu hidrogen să ajungă la acelaşi nivel cu cel al hibridelor în decurs de 10 ani.

„Până la a treia generaţie ne aşteptăm ca preţurile maşinilor noastre să fie comparabile cu cele a le hibridelor”, a spus Matt Harrison, Director de Vânzări şi Marketing în cadrul companiei. „Credem că vehiculele cu pile de combustie (celule de hidrogen) au un potenţial imens”, a mai spus el.

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6×6 nu e în stare să urce o mică rampă – VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide