Toyota se pregăteşte să lanseze a doua generaţie Mirai. Modelul este alimentat cu hidrogen

„Credem că vehiculele cu pile de combustie (celule de hidrogen) au un potenţial imens”...

Toyota se pregăteşte să lanseze a doua generaţie Mirai. Modelul este alimentat cu hidrogen Toyota se pregăteşte să lanseze a doua generaţie Mirai. Modelul este alimentat cu hidrogen

Toyota se pregăteşte să lanseze a doua generaţie a maşinii sale alimentate cu hidrogen. Modelul Mirai va fi lansat anul viitor, a declarat un oficial al companiei.

Toyota a lansat prima generaţie a sedanului Mirai la sfârşitul anului 2014, aceasta fiind prima maşină alimentată cu hidrogen care a intrat în producţia de masă. Toyota se aşteaptă ca preţul maşinilor cu hidrogen să ajungă la acelaşi nivel cu cel al hibridelor în decurs de 10 ani.

"Până la a treia generaţie ne aşteptăm ca preţurile maşinilor noastre să fie comparabile cu cele a le hibridelor", a spus Matt Harrison, Director de Vânzări şi Marketing în cadrul companiei. „Credem că vehiculele cu pile de combustie (celule de hidrogen) au un potenţial imens”, a mai spus el.

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6x6 nu e în stare să urce o mică rampă - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.