Toyota Tacoma vs BMW M4: cine tractează pe cine? VIDEO

Aparent, un BMW M4 nu ar trebui să aibă nicio şansă într-un tug-of-war în care se înfruntă cu o Toyota Tacoma, din simplul motiv că tracţiunea spate nu poate face faţă tracţiunii integrale a unei camionete. Aşa o fi?

Toyota Tacoma vs BMW M4: cine tractează pe cine? VIDEO Toyota Tacoma vs BMW M4: cine tractează pe cine? VIDEO

Atunci când nu testează elicoptere şi maşini exotice sau nu se plânge de problemele tehnice ale unui Porsche 911 pe care l-a cumpărat cu banii economisiţi timp de 5 ani, Nick Murray are idei trăznite. Cum ar fi aceea de a-şi folosi BMW-ul M4 din dotare (cel luat cu banii primiţi înapoi de la Porsche pentru maşina sa defectă) într-o înfruntare cu coarda împotriva unei Toyota Tacoma. Pe zăpadă.

Aparent, BMW-ul M4 al lui Murray nu are nicio şansă în faţa sistemului de tracţiune integrală de pe Tacoma. Dar Murray are câteva arme secrete pe mânecă, iar înfruntarea nu decurge chiar cum v-aţi aştepta. L-am putea bănui pe cameramanul său, aflat la volanul Tacomei, că nu vrea să-şi supere şeful, însă când privim cum se învârt roţile... Dar să nu anticipăm: puneţi pariurile, să înceapă lupta cu otgonul!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.