Toyota va opri producţia modelelor Landcruiser în 2009

Toyota va opri producţia modelelor Landcruiser, începând cu ianuarie 2009, pe piaţa europeană, din cauza emisiilor de CO2, potrivit ziarului german "Auto Motor und Sport", citat de site-ul just-auto.com.

Toyota va opri producţia modelelor Landcruiser în 2009 Toyota va opri producţia modelelor Landcruiser în 2009
Începând cu ianuarie 2009, Toyota va opri producţia modelelor Landcruiser din Europa, pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon la nivelul agreat de Uniunea Europeană. Totodată, firma japoneză intenţionează să crească preţul modelului RAV4 pentru a micşora cererea. În acest mod, compania va reduce emisiile de dioxid de carbon ale flotei sale la 140g/km.

Toyota a oprit vânzările pentru câteva modele sport de nişă, precum MR2, Celica şi Previa MPV, de pe pieţele europene, invocând motive similare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.