Toyota Yaris, lansată oficial în România

Modelul de clasă mică al japonezilor de la Toyota o sosit oficial pe piaţa românească, fiind lansat simultan în 20 de locaţii Toyota, aflate în toată ţara.

Toyota Yaris, lansată oficial în România Toyota Yaris, lansată oficial în România

Marţi, 18 octombrie, Toyota România a lansat noua generaţie Yaris. Evenimentul a avut loc simultan în 20 de locaţii Toyota din întreaga ţară. Noul model a adus o inovaţie şi în evenimentul de lansare, care a conectat concomitent sediile Toyota din ţară prin intermediul unei transmisiuni live de la showroom-ul Toyota din Bucureşti Nord.

Pentru a-şi demonstra calităţile, noua Toyota Yaris a fost testată de patru vedete care au condus-o în situaţii obişnuite stilului lor de viaţă. Gianina Corondan, Marius Vizante, Şerban M. Copot (Animal X) şi Radu Gabriel au avut ocazia să încerce funcţiile inovatoare ale modelului.

Noul Yaris va concura în segmentul B, care - cu o cotă de 26% din piaţa totală, echivalând cu aproximativ 4 milioane de unităţi vândute pe an - rămâne cea mai importantă arenă de vânzări a pieţei de automobile din Europa. Acest segment este dominat la ora actuală de autoturismele cu motoare pe benzină, acestea reprezentând mai mult de două treimi din total.

Conceptul Toyota Optimal Drive introdus de Toyota combină tehnologia superioară a motoarelor cu ultimele inovaţii în materie de design şi cu transmisiile avansate. Noul Yaris este disponibil în 3 variante de motorizări: 1.0 L VVT-i 69 CP, 1.33 L Dual VVT-i 99 CP şi 1.4 L D-4D DPF 90 CP.

Toyota Touch şi Toyota Touch & Go, sistemul inteligent de acces şi control al funcţiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1", color, şi cameră video pentru marşarier, sunt noutăţile absolute în materie de conectivitate pe care noua generaţie de Toyota Yaris le prezintă publicului din România şi nu numai.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.