Toyota Yaris TS

Prezenţa japonezilor de la Toyota la Paris a fost asigurată şi prin intermediul variantei sportive a lui Yaris.

Toyota Yaris TS Toyota Yaris TS

Sub capota lui Yaris TS se află un motor de 1,8 litri Dual VVT-I, a cărui putere maximă este de 132 CP la 6.000 rpm, iar cuplul de 173 Nm la 4.440 rpm. Aceste valori îi asigură lui Yaris TS un sprint de la 0 la 100 km/h în 9,3 secunde. În ciuda acestor performanţe, consumul mixt este de numai 7,5 litri la 100 km.

Dintre dotările standard ale acestui model se disting cele 9 airbag-uri care asigură siguranţa pasivă, iar cea activă este susţinută de sistemele VSC, TRC şi ABS. Volanul şi maneta schimbătorului de viteze îmbrăcate în piele intră tot în dotarea standard, alături de MP3 player şi oglinzile electrice.

Toyota Yaris TS va fi disponibil atât în varinta cu trei uşi, cât şi în cea cu cinci uşi, preţul celor două variante nefiind deocamdată necomunicat
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.