Hot  Trabantamino – micul neamţ devine muscle-car!

Liz Cohen, mecanicul în bikini a reuşit prin proiectul său numit Bodywork, să modifice un Trabant nemţesc într-un Chevy El Camino.

Liz Cohen Munca frumoasei Liz Cohen include schimbarea motorului de pe Trabant cu un gigantic V8 american, ia,r pentru extinderea şi salturile pe care le face micuţul automobil, au fost utilizate sisteme pneumatice şi hidraulice complexe. Astfel micul Trabant reuşeşte să ajungă la proporţiile unui El Camino.

După terminarea proiectului, Liz Cohen a spus că vrea ca imaginile cu ea în bikini să apară într-un calendar, care va fi vândut la Saloanele Auto, Trabantul modificat urmând a fi principala atracţie a acestui calendar. Right!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.