Trabantul n-a murit, Trabantul se transformă! VIDEO

Am dat peste două clipuri pe Internet care ne demonstrează că, în mâinile cui trebuie, simpaticul Trabant este bine-merci. Fie goneşte pe autostradă, fie fugăreşte M3-uri pe circuit...

Trabantul n-a murit, Trabantul se transformă! VIDEO Trabantul n-a murit, Trabantul se transformă! VIDEO

Ştim, nu e prima dată când vezi că cineva a acordat maximum de atenţie Trabantului şi a avut grijă de el ca de orice maşină de suflet. Din ce am văzut până acum, Traby-ul RS de la bulgarul KoKonja ne-a rămas în suflet, cu toate că dacă ar fi să alegem dintre acesta şi acela care poate să prăfuiască Nissan GT-R în linie dreaptă, ne-ai da şah mat. 

Şi fiecare nouă descoperire care îl are în prim plan pe modestul Traby ne umple de bucurie şi ne umflă de râs. De exemplu, săptămâna aceasta ne-au atras atenţia două astfel de vedete: una care rulează pe autostradă cu peste 180 km/h (nu că am încuraja pe cineva să creeze pericole, mai ales cu un Trabant)...

... şi una care face spectacol pe Hockenheimring, ţinându-se straşnic de un BMW M3 E30. Cu toate că în linie dreaptă motorul în doi cilindri dă să crape şi numai nu poate să ţină pasul cu băieţii mari, în viraje Traby se comportă ca şi cum legile fizicii nu s-ar aplica în aceeaşi măsură şi pentru el. 

Sperăm că şi ţie ţi-au pus un zâmbet pe buze cele văzute mai sus. Căci ziua când ultimul Trabant va spune „La revedere!” Pâmântului va fi o zi foarte tristă. Precum şi cele care-i vor urma. Sperăm ca acea zi să vină cât mai târziu şi sperăm ca numele de Trabant să fie dus mai departe, chiar dacă nimic nu va putea înlocui vechiul Trabant.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.