Tractorri Lamborghini Mustang

Ce se întâmpla atunci când din două maşini vrei să faci una? Răspunsul e simplu şi sunteţi la un click distanţă de el.

Tractorri Lamborghini Mustang Tractorri Lamborghini Mustang
Chiar dacă SEMA a trecut de ceva timp, nu este prea tărziu să descoperim un model foarte interesant care a luat parte la evenimentul automobilistic american. Tractorri Lamborghini Mustang este un bolid născut din combinarea a două supercaruri cu filozofii şi targeturi total diferite. Dar care l-au făcut pe John Haugh din Cleveland, Ohio să le contopească într-o singură maşină.

Deţinător de mai multe modele scumpe, John a decis să facă ceva unic. Aşa că a luat motorul V10 de 520 CP şi transmisia secvenţială de la Lamborghini şi le-a montat pe Mustang, acolo unde a trebuit să facă numeroase modificări la partea din spate pentru acomodarea uzinei de forţă, dar şi pentru a desena o parte dorsală cât mai asemănătoare cu cea a Lamborghinului. În interior a fost montat bordul de la bolidul italian dar au fost păstrate feţele de uşi de la Mustang, toate completându-se într-un mod neaşteptat de armonios.

Lucrarea a durat puţin sub un an, iar John Haugh are de gând să se şi bucure de creaţia sa şi să se plimbe cu ea de fiecare dată când are ocazia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.