Tractorri Lamborghini Mustang

Autor: Alexandru Banu 12 nov. 2007 Știri auto

Chiar dacă SEMA a trecut de ceva timp, nu este prea tărziu să descoperim un model foarte interesant care a luat parte la evenimentul automobilistic american. Tractorri Lamborghini Mustang este un bolid născut din combinarea a două supercaruri cu filozofii şi targeturi total diferite. Dar care l-au făcut pe John Haugh din Cleveland, Ohio să le contopească într-o singură maşină.

Deţinător de mai multe modele scumpe, John a decis să facă ceva unic. Aşa că a luat motorul V10 de 520 CP şi transmisia secvenţială de la Lamborghini şi le-a montat pe Mustang, acolo unde a trebuit să facă numeroase modificări la partea din spate pentru acomodarea uzinei de forţă, dar şi pentru a desena o parte dorsală cât mai asemănătoare cu cea a Lamborghinului. În interior a fost montat bordul de la bolidul italian dar au fost păstrate feţele de uşi de la Mustang, toate completându-se într-un mod neaşteptat de armonios.

Lucrarea a durat puţin sub un an, iar John Haugh are de gând să se şi bucure de creaţia sa şi să se plimbe cu ea de fiecare dată când are ocazia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide