Tractorul Anului 2018. Înlătură zăpada cu o viteză de 73,171 km/h - VIDEO

Valtra T254 Versu a stabilit recordul modial pentru înlăturarea zăpezii.

Tractorul Anului 2018. Înlătură zăpada cu o viteză de 73,171 km/h - VIDEO Tractorul Anului 2018. Înlătură zăpada cu o viteză de 73,171 km/h - VIDEO

Un tractor autonom a stabilit recordul modial pentru înlăturarea zăpezii. Valtra T254 Versu, echipat cu anvelope Nokian Hakkapeliitta TRI a deszăpezit o şosea închisă din sudul Finlandei cu o viteză de 73,171 km/h (45,466 mph).

Valtra T254 Versu a primit titlul de Tractorul Anului 2018 acesta fiind foarte apreciat, atât de constructori, cât şi de fermieri. În varianta standard, vine echipat cu interfaţa SmartTouch. 

VIDEO

Performanţele tractorului au putut fi puse în valoare mulţumită anvelopelor Hakkapeliitta TRI.

Modelul blocurilor benzii de rulare al anvelopelor Hakkapeliitta TRI au fost special proiectate pentru a oferi stabilitate pe suprafaţe acoperite cu gheaţă şi zăpadă. 

Depăşirea vitezei obişnuite pentru tractoare cu instrument montat în partea din faţă, pe o suprafaţă alunecoasă, pune atât tractorul, cât şi anvelopele la încercare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.