Tractorul Braşov nu a murit – compania care produce U 650 livrează un nou lot în Egipt

Autor: Adrian Mihălţianu 14 apr. 2015 Știri auto
Tractorul Braşov nu a murit – compania care produce U 650 livrează un nou lot în Egipt

Chiar dacă uzina Tractorul Braşov nu mai există din 2007, o mică firmă din Băicoi produce, din 2008, binecunoscutul tractor U 650. Iar acum, după cinci ani de la sistarea livrărilor, compania Tractorul U 650 Braşov va trimite un lot de zece exemplare către armata din Egipt, scrie Bună Ziua Braşov.

Potrivit lui Titus Şerban, directorul Tractorul U 650 Braşov, compania pe care o conduce a vândut 110 tractoare în Egipt în perioada 2009-2010, dar izbucnirea revoluţiei a dus la oprirea livrărilor. Acum, însă, Şerban spune că vor trimite zece exemplare către armata egipteană în luna mai, iar dacă vor fi apreciate, comenzile ar putea ajunge la 25 de bucăţi pe lună.

Firma Tractorul U 650 Braşov este deţinută de egipteanul Atef el Said el Kalaini şi activează într-o hală a Fabricii de Echipament Hidraulic şi Subansamble Băicoi, fiindcă preţurile cerute pentru un spaţiu în Braşov au fost prea mari, a spus Titus Şerban pentru BZB. Mica firmă deţine licenţa de fabricaţie pentru tractorul U 650, dar exemplarele produse pot fi vândute doar în Egipt.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide