Trafic îngreunat din cauza vremii. Circulaţie închisă pe A2, pe patru drumuri naţionale şi o restricţie de tonaj

A2, între Bucureşti şi Drajna, este închisă circulaţiei pentru toate categoriile de atovehicule, din cauza vremii.

Trafic îngreunat din cauza vremii. Circulaţie închisă pe A2, pe patru drumuri naţionale şi o restricţie de tonaj Trafic îngreunat din cauza vremii. Circulaţie închisă pe A2, pe patru drumuri naţionale şi o restricţie de tonaj

A2, între Bucureşti şi Drajna, este închisă circulaţiei pentru toate categoriile de atovehicule, din cauza vremii. Traficul este închis, de asemenea, pe patru drumuri naţionale, iar pe altul este restricţie de tonaj.

Potrivit CNAIR, vineri dimineaţă, după o noapte de coduri galbene şi portocalii de precipitaţii abundente de ploi îngheţate ce produc polei în 23 de judeţe, A2, între Bucureşti şi Drajna este închisă circulaţiei pentru toate categoriile de atovehicule.

De asemenea, este închis DN 1D (Urlaţi, judeţul Prahoa – Urziceni, judeţul Ialomiţa), DN 2B (C.A. Rosetti – Vizireni, judeţul Buzău), DN 2C (Costeşti, judeţul Buzău – Slobozia, judeţul Ialomiţa) şi DN 67C (Novaci – Rânca, judeţul Gorj).

CNAIR a instituit restricţie de tonaj pentru maşinile mai mari de 7,5 tone pe DN 2A (Urziceni – Giurgeni, judeţul Ialomiţa).

Începând de joi după-amiază până vineri dimineaţă, drumarii de la CNAIR au intervenit cu 1.265 utilaje şi au răspandit aproximativ 7.427 tone material antiderapant.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.