Traficul în zona Eroilor se va îmbunătăţi. Anunţul Metrorex privind lucrările din zonă

Doua dintre cele trei benzi de circulatie de pe Splaiul Independentei, din zona Eroilor, vor fi redate traficului rutier.

Traficul în zona Eroilor se va îmbunătăţi. Anunţul Metrorex privind lucrările din zonă Traficul în zona Eroilor se va îmbunătăţi. Anunţul Metrorex privind lucrările din zonă

Doua dintre cele trei benzi de circulatie de pe Splaiul Independentei, din zona Eroilor, vor fi redate traficului rutier.

Metrorex a informat că aceste benzi vor fi redate traficului rutier începând de astăzi.

Prima banda va fi închisă până la finalizarea unor lucrări la carosabil şi racordarea circulaţiei dintre B.dul Eroilor şi Splaiul Independenţei.

Este vorba de benzile de circulaţie din dreptul Parcului Eroilor, pe sensul Spitalul Universitar Bucureşti - Piaţa Operei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.