Trailer cu noul joc NFS "The Run" şi cu Porsche 911 2012 în prim plan!

Electronic Arts face public trailer-ul cu noul joc NFS "The Run" ce are în prim plan noua generaţie Porsche 911. VEZI VIDEO!

Cei de la Electronic Arts doresc să facă în ciudă concurenţei: gigantul publisher deţine drepturile exclusive de a folosi maşini Porsche în jocuri video, împiedicând titluri importante, precum Forza Motorsport 4 sau Gran Turismo 5, să includă modele de la vestitul constructor german. Şi, pentru a scoate în evidenţă şi mai tare avantajele pe care următorul Need for Speed - NFS: The Run - le va avea în faţa contracandidatelor, EA a lansat un nou trailer, de această dată dedicat unei bijuterii pe roţi, pe care niciun alt titlu cu maşini nu o va putea oferi - Porsche 911 Carrera S 2012.

Bolidul Porsche de 500CP va fi accesibil doar celor care vor opta pentru ediţia limitată a lui Need for Speed: The Run, alături de încă două super-maşini: Chevrolet Camaro ZL1 şi Lamborghini Aventador.

CITEŞTE MAI MULTE PE WWW.GO4GAMES.RO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.