Trailer-teaser pentru noul joc cu maşini Need for Speed Rivals

Fanii ”Need for Speed” se vor bucura să audă că noul joc, denumit ”Need for Speed Rivals”, se anunţă ca o mare evoluţie. Din păcate, mai au de aşteptat destul de mult.

Noul joc ”Need for Speed Rivals” este programat pentru lansare spre finalul acestui an, în luna noiembrie. O veste bună, însă, ţine de disponibilitatea acestuia pe noile console Xbox One şi Playstation 4, dar cei care deţin Xbox 360 sau Playstation 3 nu trebuie să-şi facă probleme, jocul urmând a rula şi pe aceste console.

Termenul ”rivali” din titlu se referă la competiţia dintre amatorii de liniuţe ilegale şi poliţişti, dar cu un gameplay diferit faţă de ce erau până acum obişnuiţi fanii NFS.

Jucătorul poate alege fie postura de urmărit, fiind recompensat pentru manevrele periculoase şi timpii foarte buni cu Speed Points (nu speed tickets...), fie poziţia din cealaltă parte a baricadei: adică să fie poliţist, bonusurile fiind avansarea în grad şi obţinerea unor maşini de poliţie mai puternice pe măsură ce termină urmăririle periculoase.

O inovaţie interesantă anunţată de ”NFS Rivals” va fi sistemul AllDrive, în care un jucător poate trece din modul single player în online multiplayer, fără a aştepta într-un lobby sau a mai intra în meniul principal.

Şi o ultimă informaţie pentru pasionaţi: Ferrari revine în jocul NFS prin modelul F12 Berlinetta - pe care îl puteţi urmări în teaserul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.