Trailer-teaser pentru noul joc cu maşini Need for Speed Rivals

Autor: Oraan Mărculescu 27 mai 2013 Știri auto
Trailer-teaser pentru noul joc cu maşini Need for Speed Rivals

Noul joc ”Need for Speed Rivals” este programat pentru lansare spre finalul acestui an, în luna noiembrie. O veste bună, însă, ţine de disponibilitatea acestuia pe noile console Xbox One şi Playstation 4, dar cei care deţin Xbox 360 sau Playstation 3 nu trebuie să-şi facă probleme, jocul urmând a rula şi pe aceste console.

Termenul ”rivali” din titlu se referă la competiţia dintre amatorii de liniuţe ilegale şi poliţişti, dar cu un gameplay diferit faţă de ce erau până acum obişnuiţi fanii NFS.

Jucătorul poate alege fie postura de urmărit, fiind recompensat pentru manevrele periculoase şi timpii foarte buni cu Speed Points (nu speed tickets…), fie poziţia din cealaltă parte a baricadei: adică să fie poliţist, bonusurile fiind avansarea în grad şi obţinerea unor maşini de poliţie mai puternice pe măsură ce termină urmăririle periculoase.

O inovaţie interesantă anunţată de ”NFS Rivals” va fi sistemul AllDrive, în care un jucător poate trece din modul single player în online multiplayer, fără a aştepta într-un lobby sau a mai intra în meniul principal.

Şi o ultimă informaţie pentru pasionaţi: Ferrari revine în jocul NFS prin modelul F12 Berlinetta – pe care îl puteţi urmări în teaserul de mai jos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide