Trailer "Transporter 3" partea a doua

Jason Statham, un greu al Hollywood-ului, va conduce în noua producţie, în stilul său propriu, tot un Audi A8, dar de această dată pe şosele Franţei.

La fel ca şi în primele două producţii Frank Martin (interpretat de Statham) va fi un curier care transportă diverse pachete fără a pune niciun fel de întrebare. Noua serie de peripeţii prin care va trece Statham în film va avea loc de această dată în Franţa. Scenariul este cam acelaşi deoarece la el au lucrat aceeaşi Robert Mark Kamen şi Luc Besson, poate ceva mai multă adrenalină în situaţii noi.

Rămâne de văzut prin ce scene inedite va mai trece cel de-al doilea protagonist al filmului, Audi A8.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.