Transalpina se închide din cauza ninsorilor

Începând cu data de 22.10.2018, ora 18:00, circulaţia rutieră pe Transalpina, DN 67C, între Rânca şi Obârşia Lotrului, km 34+800 – km 59+800, va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule, informează CNAIR.

Transalpina se închide din cauza ninsorilor Transalpina se închide din cauza ninsorilor

Începând cu data de 22.10.2018, ora 18:00, circulaţia rutieră pe Transalpina, DN 67C, între Rânca şi Obârşia Lotrului, km 34+800 –  km 59+800, va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule, informează CNAIR.

Decizia a fost luată după căderilor abundente de zăpadă înregistrate în ultimele 3 nopţi.

Potrivit CNAIR, având în vedere specificul drumului – curbe foarte strânse şi pante – există riscul ca utilajele care acţionează pe acest sector de drum să fie implicate în evenimente rutiere care pot pune în pericol viaţa deservenţilor.

CNAIR atenţionează participanţii la trafic că distrugerea elementelor care asigură închiderea drumului se constituie faptă penală şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.