Transfăgărăşanul, locaţia pentru clipul noului Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale

Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale, produs în doar 150 de unităţi, va avea un clip de promovare ce a fost filmat recent pe Transfăgărăşan.

Transfăgărăşanul, locaţia pentru clipul noului Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale Transfăgărăşanul, locaţia pentru clipul noului Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale

Cel mai nou model al mărcii italiene, Gallardo LP 570-4 Super rofeo Stradale, derivat din maşinile de curse care participă în competiţia monomarcă Lamborghini Blancpain Super Trofeo, va ajunge pe piaţă în doar 150 de exemplare.

Potrivit Mediafax.ro, clipul oficial de prezentare a Lamborghini-ului prezentat oficial la Salonul Auto Frankfurt 2011 a fost filmat pe Tranfăgărăşan, săptămâna acesta, urmând ca o parte din fotografiile de la faţa locului să intre în broşura de prezentare a maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.