Transformer chinezesc

Industria auto chineză este plină de replici ale modelelor de succes din intreagă lume, dar asiaticii nu s-au limitat la asta şi au copiat şi strategiile de marketing.

Transformer chinezesc Transformer chinezesc

Ultima reuşităă lor este campanaia de publicitate inspirată de filmul verii, Transformers. Cum nu era de ajuns să copieze la design, ei si-au transformat propriile maşini în roboţi, dar în stilul propriu de autenticitate şi calitate. Având în vedere ultimele rezultate la testele de impact ar trebui să ne aşteptăm ca atunci când maşinile se transformă în roboţi să se prăbuşească sub propria lor greutate într-un morman de fiare şi airbaguri explodate?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.