Transformers 2

Succesul de care s-a bucurat prima parte va duce în scurt timp la o continuare, mişcare uşor de prezis pentru oricine a privit cu atenţie sfârşitul filmului.

Transformers 2 Transformers 2
Cu încasări de peste 700 de milioane de dolari în toată lumea şi cu o lansare pe DVD luna viitoare, ce va aduce şi mai mulţi bani, Transformers este condamnat să aibă o continuare. Steven Spielberg şi Michael Bay vor fi din nou implicaţi în proiectul ce se va finaliza cu un nou film în 2009. Ne aşteptăm ca acesta să aibă noi maşini, şi de ce nu, şi de la alţi producători din afara aripii protectoare GM.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.